Çevremi Koruyorum Değerlerime Sahip Çıkıyorum

Okulumuz 2/C sınıfı öğretmeni Hayriye Bolat Türkkaya " Çevremi Koruyorum Değerlerime Sahip Çıkıyorum " projesini yürütmektedir. Türk ve Azerbaycan ortaklardan kurulan eTwinning projesi , Türkiye (10) , Romanya (9), İtalya (3), Azerbaycan (1),  Polonya (1),  Hırvatistan (1), Arnavutluk (1),  Ürdün (1) , Tunus (1), Yunanistan (1) , Portekiz (1) kapsıyor. Bu projenin amacı öğrencilerin çevreyi korumak için etkinlikler yapması,  ayrıca öğrenciler de milli, ahlaki , insani, manevi ve kültürel değerlerimizi koruyan , benimseyen , geliştiren fertler olmasına katkı sağlamaktır aynı zamanda doğayı ve dünyamızı korumak adına sıfır atık bilincini geliştirmektir. Öğrenciler webinarlar sayesinde farklı kültürden öğrencilerle arkadaşlık etmekte, kültürünü geliştirmekte ve aynı zamanda doğayı korumayı öğrenmektedir. Çeşitli Web 2 araçları kullanılan bu projede hem değerlerimizi korumayı hem de çevre bilincini arttırmayı hedeflemekteyiz.

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 11:36 - Görüntülenme: 30