ANTALYA / ALANYA - Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu

eTwining projesi Samanyolu ve Evren, Steam ve Metaverse

Okulumuzun Ana sınıfı B şubesi öğretmeni Ayşe ARKIN tarafından yürütülen eTwining projesi Samanyolu ve Evren, Steam ve Metaverse ile dijital keşif üzerinde çalışmaktadır.  Proje 7 Türk ve 9 yabancı ortaklı bir projedir.  Proje ile öğrencilerimiz, metaverse ve 21. yüzyıl becerilerine sahip, teknolojiyi bilen, günlük hayatında kullanabilen, sorumluluk duygusu gelişmiş, araştıran, öğrenen ve insana saygı duyan bireyler yetiştirmek için steam çalışmaları ve ulusötesi ekiplerle fikir alışverişinde bulunuyor. Dikkatleri uzaya ve Samanyolu Galaksisine çekmek, NASA'nın çalışmaları ile eğlenerek öğrenmek, web 2.0 araçlarını kullanarak yaratıcılıklarını geliştirmek, metaverseler üzerinde çalışmak, seyahat etmek, gözlemlemek, farklı iki-  Steam ile üç boyutlu ürünler, yaparak yaşayarak, oyun oynayarak, müzik eşliğinde sanatsal çalışmalar yaparak keşfetmeyi ve eğlenirken öğrenmeyi hedefliyor.

28-04-2023

Yayın: 28.04.2023 - Güncelleme: 28.04.2023 11:02 - Görüntülenme: 108