ANTALYA / ALANYA - Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu

SU VARSA BEN VARIM PROJESİ

Okulumuz Anaokulu B şube öğretmeni Ayşe ARKIN “SU VARSA BEN VARIM” projesini yürütmektedir.  Türk, Yunan ve Azerbaycanlı ortaklarla kurulan eTwinning projesi, Türkiye (8), Romanya (3), Yunanistan (1), Azerbaycan'ı (1) kapsıyor.  Su sorununun küresel bir sorun olduğunu vurgulayan proje, "SU VARSA HAYAT VAR" ilkesinden yola çıkarak, öncelikle doğamızı ve dünyamızı korumanın önemini anlatmayı ve bu farkındalığı artırmayı amaçlıyor.  Öğrencilerimizi bilinçli, çevreye duyarlı, doğayı seven ve koruyan bireyler olarak doğamızı ve kaynaklarımızı korumayı, tasarruf etmeyi, doğaya ve canlılara saygılı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.  Öğrenilen bilgilerin pekiştirilmesi ve buluşlarla su sorununa çözüm bulunması için web 2 ve yapay zeka araçlarını kullanmayı hedefliyoruz.

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 11:08 - Görüntülenme: 32