Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu

MAHMUTLAR MAH. SİNAN PAŞA CAD. NO 3/4 İÇ KAPI NO 1 ALANYA / ANTALYA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim hizmeti yürütmek, öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı; sevgi ortamında yarınlara güvenle ve umutla bakan, bilgili, becerili ve iyi ahlâka sahip nitelikli öğrenciler yetiştirerek çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olarak benimsenmek.
Misyon
Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda ilerleyerek, Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve evrensel ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, toplumun ve insanlığın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesini sağlayacak, araştırmacı, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Ders Başlangıcı: 09:00 - Ders Bitişi : 14:40
Merkezi Klima
Okulumuz İlçe Merkezine 13 Km Uzaklıktadır.